← Terug
Theater
KemnaSenf zoekt stagiair(e) assistent company manager

 

KemnaSenf is een initiatief van Kemna Theater en Senf Theaterpartners. Een samenwerking die staat voor hedendaags repertoire waarbij de krachten van beide theaterproducenten optimaal worden benut. Eerder werden door hen o.a. de televisieserie Bloedverwanten en de Broadwayhit Moeders en Zonen vertaald naar het theater. Ook De Marathon, From Sammy With Love, Vastgoed BV en de Alex Klaasen Revue - Showponies zijn producties van KemnaSenf. In seizoen 18/19 brengt KemnaSenf o.a. All Stars de Musical, Showponies en Rundfunk.

 

Voor het theaterseizoen 2018/2019 is KemnaSenf op zoek naar een stagiair(e) assistent company manager. Hij/zij ondersteunt de company manager bij het goed laten verlopen van de tournee. Je helpt o.a. bij de logistieke planning, het maken van draaiboeken, het zorgdragen voor artiesten en crew, chaufferen van cast, verzorgen van kostuums, overnachtingen en catering.

 

Wat zoeken wij:

-je volgt een opleiding die aansluit bij de functie;

-je bent flexibel en durft de handen uit de mouwen te steken;

-je bent stressbestendig en werkt oplossingsgericht;

-je bent bereid om avonden en weekenden te werken;

-je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt geen angst om te rijden;

-je hebt affiniteit met theater

 

Een uitdagende baan binnen een enthousiast team!

Meer informatie of solliciteren?
Aangezien het een stageplaats betreft kan je alleen reageren als je momenteel een opleiding volgt. Mail je motivatie en CV naar Amber Koehoorn: amber@kemnasenf.nl